skip to Main Content
zlocastinokti@gmail.com

Da li želite da promenite profesiju? Da li biste želeli da ste kreativni u svom poslu? Volite nokte? Ili ste već u profesiji i tražite da unapredite svoj rad? U sklopu našeg programa za edukaciju nudimo vam opciju da se upustite u beauty industriju sa baznim edukacijama za manikir i modeliranje noktiju. Takodje nudimo opciju usavršavanja i prebacivanja na savremene tehnike i materijale za rad. Obezbeđujemo vam nepohodno znanje za samostalan rad uz konstantnu podrsku vašeg edukatora kako bi postigli maksimalne rezultate i izgradili karijeru sa zadovoljnim klijentima.

Naučite osnove i savladajte tehnike za siguran uspeh u jednoj od kreativnijih profesija beauty industrije.

Edukacije se sprovode po programu Dunje Matovic, nail master edukatora, po uzoru na ruske škole modeliranja. Svoje višegodišnje iskustvo i tehnike rada, naš edukator je stekao kroz konstantne edukacije sa renoimranim svetskim edukatorima, i  tokom saradnje sa novosadskom beauty akademijom na poziciji brend edukatora i predavača preko pet godina. Svojim preciznim pristupom i tehnikama koje su proverene svojim polaznicima daje formulu za siguran i kvalitetan rezultat.
U zavisnosti od teme i potrebe polaznika, edukacije mogu biti individualne ili grupne.  Kod grupnih edukacija, obezbeđen je rad u malim grupama od 2 do 4 osobe, kako bi svi polaznici mogli da budu ispraćeni u radu i da bi osigurali da je znanje pravilno usvojeno.
Za svaku edukaciju obezbedjen je materijal i alat za rad, i nakon edukacije svi polaznici dobijaju detaljan spisak potrebnog materijala i alata za rad. Polaznici dobijaju sertifikat od Zlochestog Studia o završenoj edukaciji, ali i podršku našeg edukatora u daljem radu.

Program edukacija u Zlochestom Studiu

BAZNA EDUKACIJA – GEL

Trajanje: 3 dana

Edukacija namenjena za početnike. Alat i materijal za rad su obezbeđeni u toku edukacije.

Bazna edukacija polaznicima obezbedjuje upoznavanje sa pravilnim tehnikama za izradu salonskih noktiju. Savladaćete anatomiju nokta i hemiju materijala za rad, tehnike turpijanja i pravilne proporcije, neophodne za salonski uspeh. Za detaljniji opis programa i više informacije, slobodno nam pišite preko naše kontakt forme.

BAZNA EDUKACIJA – GELLAK

Trajanje: 2 dana

Edukacija namennjena za početnike. Alat i materijal za rad su obezbeđeni u toku edukacije.

Bazna edukacija za gellak polaznicima obezbedjuje neophodno znanje iz anatomije nokta i pravilne izrade kod tehnike ojacavanja noktiju sa gellakom. Savladacete kombiovani manikir, proporcije i nanošenje boje pod kutikulu za savršen rezultat. Za detaljniji opis programa i više informacije, slobodno nam pišite preko naše kontakt forme.

USAVRŠAVANJE SALONSKOG RADA – GELLAK/GEL

Trajanje: 2 dana

Edukacija namenjena na polaznicima koji su prošli baznu edukaciju. Alat i materijal za rad su obezbeđeni u toku edukacije.

Kod usavršavanje salonskog rada skoncentrisani smo na ispravljanje grešaka u radu i prebacivanje na efikasnije tehnike za ubrzavanje salonskog rada. Savladacete pravilne proporcije u izradi noktiju, tehniku crtanog frencha i babyboomera. Za detaljniji opis programa i više informacije, slobodno nam pišite preko naše kontakt forme.

EDUKACIJA ZA KOMBINOVANI I APARTNI MANIKIR

Trajanje: 1 dan

Namenjena za početnike i polaznike koji žele da usavrše svoju tehniku manikira. Alat i materijal za rad su obezbeđeni u toku edukacije.

Edukacija za kombinovni i apartni manikir osposobljava polaznike za rukovanje sa režućim alatom i električnom turpijom kod sredjivanja kutikule klijenata. Savladaćete koji su vam alati potrebni, pravilan izbor nastavaka i broj obrtaja u njihovoj primeni, i kako da klijentima obezbedite prijatnu uslugu sa zavidnim rezultatima.  Za detaljniji opis programa i više informacije, slobodno nam pišite preko naše kontakt forme.

EDUKACIJA ZA POLYGEL

Tranjanje: 1 dan

Edukacija namenjena za polaznike koji su prošli baznu edukaciju. Alat i materijal za rad su obezbeđeni u toku edukacije.

Edukacija za polygel upoznaje polaznike sa hibridnim materijalom poslednje generacije. Savladacete tehnike ojacavanja i modeliranje sa polygelom, izradu gradjenog frencha i babyboomer tehnike. Za detaljniji opis programa i više informacije, slobodno nam pišite preko naše kontakt forme.

EDUKACIJA MICRO PAINTING – OSNOVE NAIL ART-A

Trajanje: 1 dan

Edukacija namenjena početnicima u dizajnu, ali i za polaznike koji žele da usavrđe svoje elemente crtanja. Alat i materijal za rad su obezbeđeni u toku edukacije.

Edukacija Micro Painting predstvalja usavrsavanje osnovnih poteza za izradu prostih elementa neophodnih za nail art. Savldacete osnove alata za rad, pravilno drzanje cetkice i kontrolu boje. Za detaljniji opis programa i više informacije, slobodno nam pišite preko naše kontakt forme.

SALON MIX

Trajanje: 1 dan

Edukaija za upotrebu materijala za dizajn u salonskom nail art-u. Alat i materijal za rad su obezbeđeni u toku edukacije.

Salon Mix predstavlja edukaciju za dizajn na kojoj polaznici uče pravilnu proporciju postavke, tehniku izrade i aplikaciju materijala kod najtraženijih salonskih dizajnova. Savladacete transfer folije, theniku mermera, i ostale popularne elemente kod salonskog ukrasavanja. Za detaljniji opis programa i više informacije, slobodno nam pišite preko naše kontakt forme.

EDUKACIJE ZA DIZAJN – TEMATSKE

Trajanje: 1 dan

Tematske edukacije za dizajn. Namenjene za polaznike koji imaju iskustva sa nail art-om. Alat i materijal za rad su obezbeđeni u toku edukacije.

Za detaljniji opis programa i više informacije, slobodno nam pišite preko naše kontakt forme.

Da li ste se ikad zapitali zbog čega vam je potrebna edukacija? Edukacijom , pored znanja, stičte i sigurnost u usluge koje ćete nuditi svojim klijentima i samim tim podižete svoj rad na profesionalni nivo. Profesionalne usluge su cenjene od strane klijenta i omogućuju vam da napravite bazu klijenata za uspešno poslovanje. Po završetku edukacije, polaznici dobijaju sertifikat od Zlochestog Studia.

Program edukacija u Zlochestom Studiu

  Sertifikat “Firma od poverenja” se dodeljuje preduzetnicima, koje karakteriše besprekorna reputacija. Projekat „Firma od poverenja“ je pokrenuo Centar za istraživanje mišljenja klijenata (CZIMK Doo). Sertifikat predstavlja priznanje da se firma ističe po dobroj reputaciji medju klijentima i kolegama. Ali i da održava nivo zadovoljstva kod klijenata u odnosu na konkurenciju. Istraživanje se sprovodi uz pomoć specijalizovanog softvera koji je razvila poljska firma SVOK ltd.

  medal_rs_2019

  Jako prijatan ambijent! Umetnica opustena, pametna, saradljiva, izuzetno nezna i BRZA. Ono sto je najvaznije, spremna da objasni sve nejasnoce i pravilnu negu. Rad sa kvalitetnim materijalima, neogranicen izbor boja (a samo sam bacila pogled, ko zna sta se sve tu krije). Super iskustvo!

  Pre 8 godina došla sam, po preporuci, po najlepše nokte u gradu! I danas sam tu, i dalje su najlepši!!!  Ko zna zna!

  Uvek strava nokti i dizajn! Dunja je pravi pro, i uvek na nivou zadatka! Sve preporuke! Love yaaa♥

  Izuzetno kreativna i profesionalna usluga u vrlo prijatnom ambijentu.

  Back To Top