skip to Main Content
zlocastinokti@gmail.com

Zlochesti Studio predstavlja radionicu lepote posvećenu estetici nokta, šake i stopala. Sa 12 godina iskustva, modernom aparaturom i materijalom poslednje tehnologije u ponudi su usluge manikira, pedikira, spa tretmani kao i usluge profesionalnog šminkanja. Počastite sebe apartnim manikirom, parafinskim tretmanom, ekstenzijama za nokte ili nekom drugom kvalitetnom uslugom iz Zlocheste ponude.
Tretman „1 na 1“ omogućuje vam da se u potpunosti opustite i uživate u doterivanju. U prijatnoj i udobnoj atmosferi sve usluge se sprovede po sertifikovanom principu. Materijal za nokte koji se koristi u studiu  je proverenog kvaiteta i proizveden u EU. Alat za rad se steriliše po propisima, i zbog bezbednosti klijenata, čuva u vrećicama za održavanje sterilizacije. Svi hemijski produkti su prilagođeni kozmetičkom GMP (ISO 22716:2007) i testirani poslednjom hromatografskom tehnologijom (HPLC). Kako bi se zadovoljile potrebe i najosetljivijih klijenata.
Poseban akcenat u ponudi Zlochestih Noktiju stavljen je na nail dizajn. Pored velikog izbora šljokica i ukrasa, 150 različitih nijansi boja i swarovski kristala, na raspolganju je i preko 500 inspirativnih uzoraka za dizajn. Neka nokti budu vaš glavni asesoar ili tačka na i vašeg stila.

MANIKIR

Od prirodnih do veštačkih – Nokti su nasa specijalnost!

PEDIKIR

Suva, tvrda ili zapuštena stopala?
Estetika i nega za vaše noge.

SPA TRETMANI

Suva koža postaje prošlost!
Zvuči neverovatno? Proverite.

Sertifikat “Firma od poverenja” se dodeljuje preduzetnicima, koje karakteriše besprekorna reputacija. Projekat „Firma od poverenja“ je pokrenuo Centar za istraživanje mišljenja klijenata (CZIMK Doo). Sertifikat predstavlja priznanje da se firma ističe po dobroj reputaciji medju klijentima i kolegama. Ali i da održava nivo zadovoljstva kod klijenata u odnosu na konkurenciju. Istraživanje se sprovodi uz pomoć specijalizovanog softvera koji je razvila poljska firma SVOK ltd.

medal_rs_2019
Back To Top