skip to Main Content
zlocastinokti@gmail.com

Lepa i negovana stopala su željena od strane svih dama. Uz pravilnu negu i malo estetskog ulepšavanja, lepa stopala nisu više neostvariv cilj. U ponudi Zlochestog Studia, nalaze se estetski predikir, geliranje noktiju na nogama i reparacija palčeva. Ako želite da znate više o estetskom pedikiru, možete pročitati našu blog objavu PEDIKIR & TURPIJE ZA PETE.

ESTETSKI PEDIKIR

Usluga estetskog pedikira sa uklanjanjem suve i grube kože sa stopala i sredjivanjem noktiju na nogama. Ceo tretman se sprovodi sa turpijama za pedikir različitih granulacija bez narušavanja integriteta kože klijenta. Za trajniji rezultat prilikom tretmana se koriste profesionalni kozmetički preparati sa hidratantnim efektom.

GELIRANJE NOKTIJU NA NOGAMA

Ova usluga uključuje sredjivanje zanoktice i nokatne ploče prstiju na na nogama uz pomoć profesionalnih alata i aparata, i estetsko tretiranje noktiju polimernim materijalom po izboru klijenta.

REPARACIJA PALČEVA

Preporučuje se za klijente koji imaju estetski problem sa palčevima na nogama. Oblik nokta se koriguje uz pomoć polygel sistema.

Molimo sve trenutne i potencijalne klijente da obrate pažnju na to da su naše usluge za negu stoplala isključivo u estetske svrhe. I da ukoliko imate problem koji prelazi iz zone estetike u medicinski pedikir, on mora biti rešen od strane profesionalno obučene osobe pre nego što se počne sa ulepšavanjem.
Niste sigurni kome da se obratite za tako nesto? Kontaktirajte nas i rado ćemo vam preporučiiti nekog od kolega doraslih zadatku.

Back To Top