skip to Main Content
zlocastinokti@gmail.com

Dobrodošli na zvaničnu stranicu “Zlochesti Nokti“

Mesto za sve nail majstore i obožavatelje dobrog nail dizajna. Cela ideja je pokrenuta iz ljubavi jedne ženske prema noktima kao modernoj industriji i nepobedivom asesoaru savremene negovane žene. Nokti, kao industrija su u konstantnom razvoju i bitno je ostati u toku. Sve inovacije u tehnikama izrade, novitete u nail dizajnu, i pravilnoj nezi vaših ruku i noktiju možete pročitati na našem blogu. Sve stečene kvalifikacije su vam izložene u portfoilu, da budete sigurni da naša priča nije u prazno. Pored portfoila, pogledajte i deo sa takmičenjima na kojima smo učestvovali. Naravno, pregledajte i našu nezaobilaznu galeriju. Pored fotografija, spremili smo i mnoštvo video materijala kako bi vam priuštili pravo nail iskustvo.

Zlochesti Studio

U našem modenom studiju možete se prepustiti širokom spektru kozmetičkih usluga. Ponuda obuhvata negu noktiju, negu ruku i stopala. Sa preko dvanaest godina iskustava i profesionalnim proizvodima visokog kvaliteta garantujemo da će i najzahtevniji klijenti biti zadovoljni.

Poseti Studio

Edukacije

Želite da promenite profesiju? Volite da ste kreativni u poslu koji radite? Naš program edukacija obezbedjuje poptpuno osoposobljavanje po modenim tehnikama i sa materijalima poslednje generacije. Uplovite sa nama u beauty industriju sa pravim znanjem i sigurnošću u svoj rad.

Pogledaj i Zakaži Edukaciju

Blog

Pošto je naša profesija u konstantnom razvoju, na Zlochestom Blogu možete pratiti novitete iz struke, ali i informisati se o tehnikama, materijalu i pravilnoj nezi vaših ruku i stopala. Prijavite se na našu mail listu kako bi redovno dobijali obaveštenja o novom sadržaju.

Pročitaj nešto zanimljivo

Portfolio

Portfolio je najbolji svedok nivou profesionalnosti naših salonskih usluga, ali edukativnog centra u sklopu Zlochestog studija. Pregledajte od koga se sve učilo i usavršavalo majstorstvo.

Vidi više
Back To Top