skip to Main Content
zlocastinokti@gmail.com
Sajam Kozmetike-Dodir Pariza

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja “Dodir Pariza” je najveći beauty događaj na području Jugoistočne Evrope. Održava se dva puta u godini, na proleće i jesen. Na svakom Dodiru Pariza se predstavi više stotina izlagača na 3000m².

21. sajam kozmetike Dodir Pariza
Dodir Pariza 2016

„Dodir Pariza” je manifestacija sa dugogodišnjom tradicijom i međunarodnim karakterom. Sastoji se iz izložbenog i kongresnog dela sa radionicama. U izložbenom delu na štandovima predstavljenih kozmetičkih kuća, domaći i međunarodni treneri i saradnici predstavljaju novitete i svetske trendove u industriji lepote, kao i najnovije tehnike u modeliranju noktiju i nailart-a. U Kongresnoj sali održavaju se kongresna predavanja i prezentacije. U sklopu kongresnog dela održavaju se Workshop radionice iz svih oblasti kozmetologije. Tako da sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada.

MAGIC & NAILS

Magic&Nails predstavlja prvi organizovan internacionalni šampionat u modeliranju noktiju na teritoriji Balkana. Sa tradicijom preko 5 godina, takmičenje za nokte postao je veliki događaj na sajmu kozmetike. Takmičenje u modleiranju i dzajniranju noktiju se održava u različitim kategorijama i divizijama. Popularnost ovog događaja, potvrđuju brojne internacionalne sudije i učesnici iz Evrope i sveta.

ATELIER LK & LUX KRAFT NAIL SYSTEM

Iz godine u godinu, na svakom Dodiru Pariza, imate priliku da se družite sa ekipom estetske akademije Atelier LK iz Novog Sada. Lesja Karić i njen tim edukatora i saradnika, daju posebnu čar sajmu svim profesionalcima iz nail industrije. U toku dva dana, na štandu Lux Kraft-a, autorskog brenda Lesje Karić, pored prodajng segmenta, vrše se i prezentacije inovativnih materijala i nail dizajna.

Step by step Nail Art
Lux Kraft Nail System
Salon Nail Art

Sajam kozmetike je pravi događaj kako za profesionalce, tako i za sve koji uživaju u različitim uslugama koje nudi kozmetologija. Pored ponuđenih tretmana koji su na popustu ili besplatni za vreme sajma, Dodir Pariza može biti fantastičan provod sa drugaricama ili lep izlet sa mamom.

Zlochesti Nokti na sajmu kozmetike Dodir Pariza

Back To Top